Zomerschaatsen

Zomerschaatsen?! Een begrip dat steeds meer bekendheid krijgt binnen onze klantenkring. Dankzij het gebruikmaken van de duurzame synthetische schaatsbaan, wordt het steeds (financieel) aantrekkelijker om zomers ook diverse schaatsactiviteiten op te zetten. Wij zijn niet meer afhankelijk van weersomstandigheden, maken geen gebruik meer van vriesmachines, er kan gewoon direct op de kunststof schaatsbaan geschaatst worden.

Waarom staan wij voor zomerschaatsen?

Al ruim 10 jaar zitten wij in de verhuur van schaats- en/of ijsbanen en zijn wij niet alleen leverancier van de materialen, maar vinden wij het vooral belangrijk om onder u en uw bezoekers de schaatssport te promoten.
Vandaar dat wij ook bij 85% van onze klanten onze dienstverlening leveren, bestaande uit o.a.: begeleiding, toezicht, schoolschaatsen, clinics en schaatsprogramma’s op maat.
Juist om deze prachtige Oer-Hollandse sport te promoten, zijn wij groot voorstander van het ‘Zomerschaatsen’. Wij vinden dat er niet alleen ’s winters geschaatst moet worden, maar dat dit het hele jaar zou moeten gebeuren.

Daarnaast zit er voor velen nog een voordeel aan ‘Zomerschaatsen’. Tot nu toe is het zomerschaatsen financieel aantrekkelijker. U betaald al snel zo’n 25% minder voor een zomerschaatsbaan dan in de winter.

Meer weten over onze zomerschaatsbanen? Neem dan gerust even contact met ons op of Vraag direct uw Zomerschaats-offerte aan →

Evespo Sports & Events
Bremweg 1
8162 GS Epe
Tel: +31(0)6-21 85 99 50
Email: info@evespo.nl

Algemene voorwaardenPraatje maken?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Logo Evespo