Bubbelvoetbal

20140815_14534720140605_121102

 

Bubbel Voetbal

Bubbel Voetbal, een super leuke en uitdagende manier om een potje voetballen geheel anders te beleven. De activiteit die niet mag ontbreken op uw evenement, familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeestje of sportdag.

Ga stuiterend de strijd aan op het voetbalveld, want het is een heuse strijd. Alle reguliere voetbalregels gelden, er is echter een regel toegevoegd en toegestaan: Je mag je tegenstander omvergooien!

Een geweldige activiteit voor jong en oud, waarbij zowel deelnemer als toeschouwer brullen van het lachen. Durf jij het aan?
Ga voor meer informatie naar www.bubbelvoetbalverhuur.nl

Bubbel voetbal huren

Wilt u bubbel voetbal huren? Dat kan bij ons. Wij bieden u diverse mogelijkheden om Bubble voetbal bij ons te huren. Zo verhuren wij onze bubbels voor een volledige dag of meer dagen. Tevens kunt u voor de volgende opties kiezen bij ons:

1. Zelf afhalen en terugbrengen
Om kosten te besparen en de coördinatie van uw eigen programma zelf in de hand te houden, kunt u de bubbels bij ons afhalen. Op de huurdag kunt u de bubbles komen afhalen vanaf 07.30 uur en dienen deze weer retour gebracht te worden voor 22.00 uur diezelfde dag ( bij 1 dag huren ).

2. Laten bezorgen en ophalen
Heeft u minder tijd of de mogelijkheden niet om de bubbels af te komen halen, dan brengen wij deze zonder probleem naar uw locatie toe. In samenspraak met u overleggen wij de tijden van bezorgen en ophalen, zodat u op tijd kunt beginnen.

3. Verzorgd
Ook kunt u een volledig verzorgd bubbel voetbal arrangement afnemen bij ons. Op basis van 4 aaneengesloten uren, sturen wij de bubbels, een scheidsrechter en de overige benodigde materialen naar uw locatie. Op uw locatie zullen de materialen startklaar gezet worden en zal onze scheidsrechter de wedstrijd/toernooi leiden.

Heeft u geen eigen locatie? Geen nood. Wij gaan dan samen met u op zoek naar een geschikte locatie bij u in de buurt.

Wilt u meer informatie over Bubbel Voetbal, klik dan hier.

Evespo Sports & Events
Bremweg 1
8162 GS Epe
Tel: +31(0)6-21 85 99 50
Email: info@evespo.nl

Algemene voorwaardenPraatje maken?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Logo Evespo