Schaatsbaan kopen

In sommige gevallen is het rendabel om een synthetische schaatsbaan te kopen. Weet u nu al zeker dat u de schaatsbaan jaarlijks gaat inzetten? Of wilt u een permanente schaatsbaan aanleggen, dan zullen wij u zeker adviseren eens te kijken naar de mogelijkheden voor een schaatsbaan kopen.

In samenwerking met laboranten, schaatsers uit de Nederlandse top en ervaringsdeskundigen op de synthetische schaatsbanen, onderzoeken wij continu betere en nieuwere ontwikkelingen op het gebied van synthetische schaatsbanen. Hierdoor kunnen wij u perfect adviseren over de eventuele aanschaf van een schaatsbaan.

Wij hebben voor u alle bijkomende materialen, zoals schaatsbaan, boarding, schaatsen en onderhoudsmiddelen, uitgezocht en onderzocht. Op basis hiervan hebben wij standaard verkooppakketten voor u samengesteld, waarbij alle te gebruiken materialen op elkaar afgestemd zijn. Alleen op deze manier kunnen en willen wij u voorzien in hoge kwaliteit en service van gebruik- en onderhoud van onze producten.

Vraag direct een offerte aan →

Kosten schaatsbaan kopen

Het kopen van een synthetische schaatsbaan en de kosten daarvan, zijn natuurlijk van een aantal factoren afhankelijk. Met name de dikte van de schaatsplaten en de soort boarding zijn de grootste factoren hierin.

De indicatie prijs voor het aanschaffen van een synthetische schaatsbaan bij ons ligt ongeveer op € 40.000,-. Deze richtprijs is voor een schaatsbaan van 100 m2 inclusief randapparatuur, maar exclusief transportkosten en BTW. Bij aankoop krijgt u standaard uiteraard duidelijke instructies over op- en afbouw, onderhoudshandelingen en gebruikshandelingen.

Wilt u een offerte ontvangen, neem dan direct contact met ons op.

Evespo Sports & Events
Bremweg 1
8162 GS Epe
Tel: +31(0)6-21 85 99 50
Email: info@evespo.nl

Algemene voorwaardenPraatje maken?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Logo Evespo